6 de maig 2008

Servei de guarderia durant la conferència del dijous

Ara l’escola ens ho posa més fàcil als pares i mares per poder assistir a les conferències (o al menys a la prevista per aquest dijous dia 8 de maig sobre l’ús adequat de la televisió i internet en família). Durant la xerrada, l’escola tindrà un servei de guarderia per què els pares puguem gaudir tranquil·lament i aprofitar al màxim la informació rebuda. Enrere queda la cerca d'avis, tiets, amics o cangurs per ocupar-se dels nens durant l’estona que passem a l’escola.

Per tant, esperem que vingueu a la conferència sobre la televisió de qualitat. Al nostre bloc ja fa unes setmanes vam informar de la feina tant interessant que estan fent els Teleespectadors Associats de Catalunya. Creiem que podem aprendre bastant del que ens expliqui el Sr. Luigi Bugalla, director d’Expansió de l’associació. Animeu-vos a venir i compartir amb nosaltres els vostres dubtes sobre com fer que internet i la televisió no només siguin una distracció!

L’ús adequat de la televisió i internet en família
Dia:
dijous 8 de maig 2008
Hora: 19h
Lloc: auditori del pavelló de direcció
Temes a tractar:
- ensenyar a mirar la televisió amb esperit crític
- seleccionar les pel·lícules de cinema amb criteri
- utilitzar Internet amb aprofitament
- escollir videojocs adequats per a cada edat
Des del pati dels petits volem agrair al director del col·legi per haver rebut tant positivament la proposta del servei de guarderia proposat pels pares.