9 de maig 2008

Cap de setmana amb la caputxeta vermella

Vet aquí que una vegada hi havia una nena a qui tothom li deia "Caputxeta vermella"...

Si us ve de gust canviar el llibre pel teatre, per que els més menuts juguin amb la imaginació i la fantasia d’una altre manera... si busqueu un lloc on la pluja (que sembla que ens acompanyarà el cap de setmana) no ens afecti per passar el diumenge en família....

A Cambrils trobareu una oportunitat per gaudir d’una nova versió de l’historia de capuxeta vermella, aquesta vegada presentada pel Teatre Xirinola.

Dia: 11/05/08
Hora: 18:00
Lloc de celebració:
Teatre del Casal
Pl. Església, s/n
Cambrils (Baix Camp)
Preu: 3 euros
Més info: tel. 977 368484

I amb aquesta proposta el pati dels petits ha decidit iniciar un cicle de propostes de cap de setmana amb nens a Tarragona i voltants. Intentarem fer una proposta setmanal si el nostre temps ho permet, és clar (ja que com tots vosaltres, tenim la feina, els nens, la casa, etc...).

Que tingueu un bon cap de setmana!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!!

aquest cap de setmana, concretament diumenge a les 11 a la Plaça del Rei inauguren el club Tarraconin s adreçat a nens i nenes de Tarragona, fan xocolatada i el que pernoslatres és molt important hi haurà coca sense gluten i la xocolata serà pata per celíacs, també hi haurà animació, pinta força bé, si no plou es clar

el pati dels petits ha dit...

Gràcies per la teva aportació. Us convidem a tots a fer propostes de cap de setmana.

El pati dels petits publicarà la proposta pel cap de setmana del 17 i 18 de maig el proper dijous 15 de maig 2008. Si teniu propostes, podeu afegir-les el dijous a la secció de comentaris.

Així tots sabrem on anar el cap de setmana amb els nens!