12 de maig 2008

Incentiven la lectura: l’hora del conte a la biblioteca

Avui us proposem una fórmula alternativa per fomentar l’hàbit de la lectura entre els menuts de casa: l’hora del conte a la biblioteca pública de Tarragona (al carrer Gasòmetre). L'hora del conte és una estona en la qual les paraules, els personatges i les històries s'escapen dels llibres i s'instal·len en la veu i en les mans d'uns narradors. A través de la narració oral d'històries i contes, petits i grans aprenen el món màgic de la literatura. Per als nens és important que des de molt petits comencin a descobrir aquest món. A la biblioteca s'ofereixen als infants espais que afavoreixen la trobada voluntària amb el llibre i el plaer de llegir i a més és una manera de crear vincles amb la biblioteca, i veure-la com a nucli de cultura en un àmbit familiar.
L'hora del conte és una activitat totalment gratuïta que té lloc normalment els dimarts i dijous a partir de les 18h a la Sala Infantil de la biblioteca.

Agenda del mes de maig 2008
Dijous 15, 18:00

Comencinda, Secundina i Acabilda: contes d’animals espavilats i d’altres que no ho són tant!
Narradora: Imma Pujol.
Edat recomanada: A partir de 5 anys.
Lloc: Sala Infantil, biblioteca de Tarragona.

Dimarts 20, 18:00
Rondalles alguereses.
Narrador: Carles Alcoy
Edat recomanada: A partir de 5 anys.
Lloc: Sala Infantil, biblioteca de Tarragona.

Dijous 29, 18:00
Ballmanetes: Contes per als més petits
Narradora: Muntsa Plana
Edat recomanada: de 2 a 5 anys
Lloc: Sala Infantil, biblioteca de Tarragona

I si us agrada, també podeu apuntar als nens al Club infantil de lectura que cada quinze dies (en dissabte a partir de les 10h) fa una reunió per comentar un llibre i fer noves propostes de lectura. Per participar s’ha de fer una inscripció trucant al 977 248 304 o per correu electrònic.