16 de febr. 2008

Sabies que no cal tornar a fer la matrícula fins batxillerat?

Per tots els pares “novells” volem informar que el col·legi enviarà una circular demanat si el nostre fill o filla continuarà el proper curs a La Salle. Si la resposta és afirmativa, l’escola automàticament renova la plaça dels nens. Per tant, fins que no comencin batxillerat no hem de tornar a preocupar-nos de fer la matrícula.

Si el proper curs els germanets o germanetes també volen començar a La Salle de Tarragona, si cal fer la matricula. En aquest cas us recomanem visitar el portal de la Generalitat amb informació interessant sobre els tràmits de preinscripció. La plana web de l’Ajuntament de Tarragona també pot ser útil.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una cosa que me preocupa de la matricula, te hacen "aceptar" una condicion que es el que le hagan a nuestros hijos unos "psicotecnicos" en segun que cursos, alguien que tenga experiencia en esto podria explicar un poco como funciona...
Te avisa antes el colegio que van hacer?
en que consisten i para que?
despues nos daran alguna explicacion?
son obligatorios?

el pati dels petits ha dit...

Benvolguda Yola,

Gràcies pel teu comentari. Hem fet la consulta a la direcció de l’escola i ens han informat que
els psicotècnics els fa el Laboratori Psicològic La Salle Catalunya. El fean cada dos anys i és per poder fer el seguiment del procés d’aprenentatge, formació i sociabilització de cada nen/a. L'informe es dóna a cada família i quan es dóna l'informe el psicòleg encarregat de fer-lo, l’explica als pares
A P-5 són d’anivellament. Però es fan a 2n, 4t, 6è de Primària, 2n i 4t d'ESO i 2n de Batxillerat. En aquests cursos no és per anivellar classes, sinó per poder fer el seguiment del procés maduratiu de cada nen/a.

Esperem haver resolt el teu dubte.