21 de maig 2008

Cap de setmana com a cavallers romans

Per aquest cap de setmana us proposem gaudir de Tarraco Viva 2008, el festival romà de Tarragona.

Com l’agenda és tant extensa i hi ha tantes activitats, hem seleccionat una activitat que creiem us pot agradar per anar amb els nens. Us proposem gaudir de l’espectacle de cavalleria antiga de parada i de lluita.

Resum: Per segon any, el grup alemany Timettroter especialitzat en exhibicions de cavalleria farà una demostració d’habilitat (cal recordar que els genets romans no coneixien els estreps i per tan era molt més difícil controlar la muntura), i de reproduccions fidedignes d’ armament i vestuari de la cavalleria legionària i esportiva romana.
Públic: familiar
Lloc: Camp de futbol El Roqueral (Passeig Torroja), Tarragona
Dia i hora:
divendres 23 de maig a les 20:00
dissabte 24 de maig a les 13:00 i a les 18:30
diumenge 25 de maig a les 11:30
Preu: Activitat gratuïta

Us recordem que aquest cap de setmana també dins de Tarraco Viva, hi ha 2 tallers familiars interessants: "Les històries de Clio" i "Construeix l'vrbs, viu la civitas".

Si voleu consultar la resta d’activitats podeu fer-ho a l’agenda dia a dia del festival o al resum d’activitats a la web del festival.

I per els que voleu una alternativa a l’antiga era romana, us proposem l’espectacle de titelles de guant “Pulcinella i la nit de Sant Joan”, que sorprendrà a nens i adults.

Resum: La història que ens presenten la companyia Pa Sucat i els italians Arrivano dal Mare comença durant la nit de Sant Joan, quan una noia amb moltes ganes de casar-se fa un encantament per saber qui serà el seu futur marit. La màgia li revela que es tracta d'un jove mariner.
Públic: familiar, recomanat a partir de 5 anys
Lloc: Teatre Metropol, Rambla Nova, 46 (Tarragona)
Dia i hora: diumenge 25 de maig a les 19:00
Preu: 6€
Venda d'entrades: Taquilles Teatre Metropol, de dimarts a dissabtes: d'11 a 14 h i de 18 a 20 h (excepte festius). Les 24 hores a terminals de Servicaixa, per telèfon al 902 332211 i a la web.

Que tingueu un bon cap de setmana!