12 de març 2008

Televisió: què poden veure els nostres fills?

Ja fa anys que la televisió ha entrat a la majoria de cases. El gran repte és que la televisió sigui controlada, que no abusem d’ella i sobretot que no només aporti una estona de distracció, sinó que sigui educativa. Tot això és possible? Des del pati dels petits us volem proposar una eina per facilitar la elecció dels programes que vegin els nostres fills i filles.
Al portal de TELEESPECTADORS ASSOCIATS DE CATALUNYA (TAC), una associació que treballa per una televisió de qualitat, podeu consultar la selecció de programes de televisió recomanats per edats i per dia. A més de la valoració del programa, trobareu una fitxa amb la descripció del contingut del programa i el resum del capítol del dia.

I si voleu anar al cinema en família, també podeu trobar les estrenes amb la seva sinopsi i crítica. Una visita al portal ens pot estalviar molts disgustos o haver de sortir de la sala perquè ens sembla que la pel·lícula no és adequada per als nostres fills.

Finalment, TAC posa al nostre abast links a webs educatives o portals d’oci on podem trobar jocs, portals de viatge, manualitats, contes, etc.

Us animem a donar un cop d’ull al portal de TAC. Val la pena!