29 de nov. 2007

l’aposta: tobogans i gronxadors pel pati

Una de les nostres apostes com a delegats de l'AMPA INFANTIL per aquest curs 2007-2008 és aconseguir un pati més acollidor i simpàtic pels nostres fills i filles. A la darrera Assemblea de l'AMPA varem demanar posar gronxadors al pati d'infantil. Tot i que al curs 2008-2009 ja estarà habilitat el nou parvulari, el trasllat serà gradual. Per tant creiem necessari instal·lar-hi gronxadors pels nostres patufets. A la propera reunió de la Junta es tractarà el tema. Un cop aprovat el pressupost, la idea dels delegats d'infantil és consensuar la tipologia dels gronxadors/tobogans amb el col·legi, la coordinadora d'infantil, etc.
Voldríem connèixer les vostres opinions!

4 comentaris:

paquitazs ha dit...

És necessari que després de les festes ens possem mà a l'obra i cap el febrer del 2008 els nostres nens puguin gaudir d'uns gronxadors de plàstic que no calguin fer obres per encastrar-los al terra. Hi ha en qualsevol cataleg d'Abacus, hi moltes altres empreses gronxadors tobogans super-xulos que per a començar a caminar com a una nova junta amb un nou vocal d'infantil estaria prou bé.

Anònim ha dit...

Per el que he sentit, sembla ser que la raó per la qual no hi ha gronxadors ara mateix, és perquè l’escola dona prioritat a la seguretat. Això no ens ha d’impedir d’adquirir elements alternatius als gronxadors o tobogans (si l’escola no està d’acord). Podríem optar per casetes de plàstic per exemple: els nens es poden passar hores jugant dins! També hi ha uns tubs de plàstic molt grans i de colors que semblen divertits. La qüestió és trobar la manera d’alegrar el pati i estimular la psicomotricitat dels nostres fills.

Anònim ha dit...

Em sembla molt bona idea que es vulgui fer un pati més acollidor per Infantil sempre tenint en compte les normes de seguretat. Estic segura que existeixen normatives a seguir i que només cal que ho consulteu amb la Direcció de l'escola.

el pati dels petits ha dit...

Núria,

Gràcies per la teva aportació.
Som molt conscients del que implica posar qualsevol equipament lúdic al pati i per tant la elecció es farà d’acord amb la coordinadora d’infantil tenint en compte l’espai, la seguretat, la didàctica, etc. Aquesta proposta passarà desprès 2 filtres més: haurà de ser aprovada per la junta de l’AMPA i finalment per la direcció de l’escola.