21 de des. 2007

llum verda als gronxadors, la pàgina web i la enquesta de satisfacció

Seguint el nostre compromís de mantenir els pares i mares d’educació infantil informats sobre els temes que són d’interès pels nostres fills i filles, us volem fer cinc cèntims sobre els acords presos a la Junta de l’AMPA, celebrada el passat 11 de desembre 2007.

Dels differents punts ques es van tractar, destaquem els que estan vinculats a P3, P4 i P5:

- l'AMPA ha decidit estudiar la proposta d’instal·lar equipaments tipus gronxadors, etc. al parvulari. S'ha acordat que des de l'infantil es presentarà la proposta a la propera reunió de la Junta prevista al gener 2008. (En Magí Soler, delegat de P3A i vocal a la junta per l'àrea d'infantil, es reunirà amb la coordinadora d'infantil a principis de gener per definir conjuntament amb el col·legi els elements a instal·lar; a posteriori hi haurà una reunió amb el director de l'escola per obtenir el vist i plau final de l'escola);

- L'AMPA ha aprovat fer una enquesta de satisfacció a tots els pares;

- L'AMPA ja ha posta en marxa els tràmits per crear la seva pròpia pàgina web. La Junta desitjaria que la web fos accessible en el menor temps possible. Per un altra banda, la Junta va explicitar que aquesta plana web serà l’únic vincle de comunicació oficial de l’AMPA; per tant el nostre bloc “el pati dels petits”, no té cap caràcter oficial, ja que la Junta no es pot responsabilitzar de la informació proporcionada. De totes maneres, una vegada el actual contingut del bloc sigui revisat i la plana web de l'AMPA funcioni, la Junta aprovaria posar un link des de la seva pàgina web i comunicar als pares de forma oficial de l'existènicia d'aquest bloc.

- Com a últim punt, la Junta ha aprovat que aquest pròxim trimestre es lliurin a les famílies sòcies unes targetes que els identifiqui com a membres de l’AMPA. Aquesta targetes són el primer pas per establir un programa de beneficis i descomptes pels socis.

- Finalment ens van demanar de recordar-vos mitjançant aquest bloc que l’AMPA té un correu electrònic al qual podeu adreçar qualsevol queixa, suggeriment o comentari: ampa@tarragona.lasalle.cat