28 de nov. 2007

cinc cèntims sobre l’assemblea general de l’AMPA (3/3): la opinió dels pares

Els pares i mares (una quarantena) que van assistir a l’assemblea del 26/11/07 van voler reclamar:

- que de cara al pressupost del 2008-2009 es redueixi la partida destinada a activitats esportives i que es reparteixi d'una manera més uniforme entre totes les famílies sòcies de l’AMPA, ja sigui amb subvencions parcials del menjador o reducció del preu de la roba esportiva;
- pressupost per gronxadors i tobogans pel pati dels petits proposat pels delegats de P3, P4 i P5;
- explicacions sobre el manteniment de les instal·lacions del polisportiu per evitar contagis de fongs;
- l’aposta per la creació d’una biblioteca a la ESO per evitar la compra contínua de llibres de lectura;
- la reducció o anul·lació del lloguer de les taquilles de la ESO;
- la garantia d’una millora de la seguretat vial a les entrades i sortides de l’escola (control de trànsit per la Guàrdia Urbana) ;
- la possibilitat de reducció de la tarifa del autobús escolar a partir del segon fill; era una demanda ja des de l'any passat i encara no s'ha aconseguit.

Ara obrim el nostre espai, perquè vosaltres que no heu pogut venir, feu les vostres propostes. Aprofiteu aquesta via per trobar quorum per les vostres apostes. Ens comprometem a prendre nota i fer-ho arribar pels canals oficials a la junta de l’AMPA i la direcció de l’escola.

2 comentaris:

paquitazs ha dit...

Ens ha de quedar clar a tots els socis que l'ampa que no som una financera de futbol ni de basquet sinò que l'ampa és una organització de persones que voluntariament ens organitzem per recolzar l'educació del nostres fills i veure les necessitats més necessàries que també tenim els pares econòmicament per poder facilitar-lis als nostres fills tot el necessari per a estudiar,sense en el cas dels nens més grans a partir dels 16 anys anar-s'en per exemple al estiu al port aventura a guanyar-se diners per a la compra de llibres i resta de material del curs al batxillerat.

Barbara Vastenavond (P3B) ha dit...

Avui a la sortida de l'escola una mare de P4 em va dir que seria una bona idea que l'AMPA subvencionés un monitor durant les reunions o assemblees de l’AMPA per tal de que els pares o mares que hi vulguin, pugin assistir a les reunions sense haver-se de preocupar per trobar un cangur pels nens. Ella creia que aquesta mesura ajudaria a incrementar la participació dels pares i mares a les reunions.
Dona a pensar quines són les raons de la baixa assistència...