29 d’abr. 2008

Anècdotes i frases divertides dels petits

No us ha passat mai que esteu amb els nens i de sobte fan un comentari d’aquells que t’agradaria gravar pel seu enginy? Els nostres fills estan en una edat que comencen a fer les seves pròpies deduccions amb una claredat d’idees que a vegades ens sorprèn o ens fa riure per la ingenuïtat.

Avui obrim la nostra bustia per recollir aquestes frases divertides, espontanies i enginyoses. I qui sap, pot ser d’aquí un temps tindrem prou material per publicar un llibre amb el nostre propi recull de frases celebres dels nens d’infantil de La Salle de Tarragona.

Animeu-vos a compartir les anècdotes amb nosaltres fent un comentari.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El meu fill Magí em va fer riure molt quan tenia dos anys i mig un dia quan anàvem per la autopista i estàvem a la alçada de La Muela (Saragossa) a on hi ha un gran parc de molins de vent. Aquell dia no hi havia gens de vent i estàvem tots parats, se'n veien com una cinquantena o més. Però en mig de tots n'hi havia un que movia les aspes molt a poc a poc…. Dons bé, la reacció del meu fill va ser: ''Mira, Papa, només n'hi ha un que tingui pila!!!!'' …. Divina innocència….

Unknown ha dit...

El meu fill Jofre, de p5, va arribar un dia i ens va dir: Sabeu? totes les coses que ha fet Déu, estan escrites a "la Víbria".

Noèlia