28 d’abr. 2008

Jocs, manualitats i cuinetes

Ara que arriba el pont i que tindrem més temps per passar en família, us volem facilitar unes eines per passar una estona entretinguda amb els nens i nenes.

Cuinar amb els nens
Si voleu fer cuinetes amb els nens, us proposem la web de Telmo i Tula. Telmo i Tula són dos germans cuiners que ensenyen de forma divertida i amena a preparar postres, entrepans i esmorzars. La pàgina d'aquests cuiners ens proposa receptes especialment dissenyades per als petits. A més, en la web hi ha un diccionari molt pràctic de tots els aliments en diversos idiomes. És destacable també l'apartat de jocs, tots ells relacionats amb la cuina. I si teniu dubtes sobre quines tasques poden fer els nens per la seva edat a la cuina, la web de somospadres us pot guiar a més de proposar-vos algunes receptes més.

Manualitats
Voleu fer instruments o el vostre propi joc de laberint? A la pàgina KOMBAI trobareu divertides manualitats amb materials de reciclatge. I no us preocupeu si sou poc hàbils, que el portal ofereix un vídeo explicatiu de com fer cada manualitat, per tant podeu seguir pas a pas.

Jocs a l’aire lliure
I si fa bon temps i sortiu a jugar fora, el portal de somospadres us ofereix una sèrie de jocs per edats per fer en grup o sol amb els nens.

Jocs per passar l’estona (al cotxe, a casa,…)
Si heu de fer un trajecte en cotxe aquests dies, us proposem que abans de marxar llegiu les propostes d’activitats al portal de somospadres. Hi ha propostes interessants per passar l’estona catalogades per edats.
Recordeu que també podeu trobar propostes per fer sortides en aquest bloc.
Esperem que gaudiu del pont de maig!