21 de febr. 2008

Preinscripció i matrícula curs 2008-2009

Per aquells pares que vulguin apuntar germans a l'escola pel curs 2008-2009, informem que el calendari de preinscripció ja s'ha fet públic. Podeu consultar tot el referent a la preinscripció i posterior matrícula al portal del Departament d'educació de la Generalitat.

Us fem un petit resum del calendari:
Presentació de sol·licituds: del 25 de març al 4 d'abril de 2008, ambdós inclosos
Publicació de les relacions d'alumnat admès: 26 de maig de 2008
Període de matrícula: del 9 al 13 de juny de 2008

Els nens que continuen al centre, no s'han de tornar a matricular. Entre el 20 i 30 de juny 2008 La Salle demanarà la confirmacó de continuïtat de l'alumnat que segueix al centre.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Una cosa que me preocupa de la matricula, te hacen "aceptar" una condicion que es el que le hagan a nuestros hijos unos "psicotecnicos" en segun que cursos, alguien que tenga experiencia en esto podria explicar un poco como funciona...
Te avisa antes el colegio que van hacer?
en que consisten i para que?
despues nos daran alguna explicacion?
son obligatorios?

el pati dels petits ha dit...

Benvolguda Yola,

Gràcies pel teu comentari. Hem fet la consulta a la direcció de l’escola i ens han informat que
els psicotècnics els fa el Laboratori Psicològic La Salle Catalunya. El fan cada dos anys i és per poder fer el seguiment del procés d’aprenentatge, formació i sociabilització de cada nen/a. L'informe es dóna a cada família i quan es dóna l'informe el psicòleg encarregat de fer-lo, l’explica als pares
A P-5 són d’anivellament. Però es fan a 2n, 4t, 6è de Primària, 2n i 4t d'ESO i 2n de Batxillerat. En aquests cursos no és per anivellar classes, sinó per poder fer el seguiment del procés maduratiu de cada nen/a.

Esperem haver resolt el teu dubte.

Anònim ha dit...

I si en algun moment no estiguessis conforme en fer-ne este estudi... es podria no fer?? Vull dir, suposo que en el moment de que toques, seria voluntari??
Ah, i gracies a vosaltres per la col.laboracio.

el pati dels petits ha dit...

Abans de fer els tests, s’avisa a les famílies. Tenint en compte que els tests ajuden a comparar el conjunt classe mitjançant diversos paràmetres que només es poden fer tenint en compte el conjunt, els tests són obligatoris. Les dades obtingudes són confidencials, però cada família rep l’informe del test del seu fill o filla. Un psicòleg serà l’encarregat d’aclarir les dades als pares.

Anònim ha dit...

Ok, i el cost el sabrieu?
I moltes gracies per l´informacio, perq tenia entes que no avisaven (per no ficar als nanos nerviosos) i que et trobaves el carrec al conte i no teniem cap mena d´aclariment del resultat, simplement el resultat.
De totes maneres creec que si es convenient de modo conjunt tindria que ser un servei que dona el col.legi gratuiu. Si fos per temes particulars potser a la familia hi ha algun profesional i alguna de les families s´estalviaria aquest cost, es com si t´obliguessin anar a un metge en particular, no ho acabo d´entendre.

Anònim ha dit...

En resposta al comentari, la direcció de l’escola ens ha confirmat que els tests tenen un cost, que es facturen com a Servei als rebuts. Des de l’escola han insistit que els fan tots els alumnes perquè ho creuen necessari pel bon seguiment personal i educatiu dels alumnes.