16 de febr. 2008

Eines per planificar el cap de setmana amb nens

Trobar un lloc interessant per anar amb els nens el cap de setmana a vegades no es fàcil. Des del pati dels petits us volem donar a conèixer uns portals que us poden donar un cop de mà.

Si voleu fer una ruta, una activitat, veure un espectacle, gaudir d'una festa tradicional o anar a dinar en un restautant idoni per anar amb nens a la Costa Daurada o Terres de l'Ebre, l'E-ZINE d'ExploraTgn.cat us pot donar un cop de mà. A més teniu l'opció de fer propostes vosaltres mateixos que es publicaran al bloc del portal. Una eina imprescindible per rastrejar el territori Tarragoní!

Si busqueu una activitat curta a Tarragona ciutat, l’agenda de l’Ajuntament de Tarragona us treurà les castanyes del foc, ja que podeu buscar directament per activitats infantils i/o data.


En canvi, si voleu anar més lluny i us agrada compartir amb els vostres fills la ciència, la naturalesa, la història de la manera més pràctica, o simplement voleu trobar un lloc divertit per anar el cap de setmana, el Petit Explorador es una bona eina per trobar una alternativa d'oci i lleure de qualitat a Catalunya i Espanya (menys informació).

El Departament d'Acció social i Ciutadania ha publicat al juny 2007 la Guia de lleure per a famílies que recull activitats de lleure i pràctica cultural que es porten a terme arreu de Catalunya. A les seves pàgines trobareu diferents classificacions (per tipus d'activitat i per municipi) que us permetran acotar de forma ràpida l'activitat que busqueu: activitats a l'aire lliure (itineraris, rutes, parcs temàtics, ...), cultura i espectacles (museus, teatre, màgia, festes populars), esport i jocs, i ciència i tecnologia.

I si voleu portar els nens a Barcelona, podeu trobar idees a l’agenda de l’Ajuntament de Barcelona o a les propostes de Barcelona amb nens de l'ajuntament. També podeu trobar una selecció de les millors d'activitats infantils i juvenils (0 a 14 anys) de Barcelona i de les seves localitats pròximes a Petitbcn.

Bon cap de setmana!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Voldria compartir amb totes les famílies una web www.toctoc.cat. Una web on hi ha una agenda cultural de tot Catalunya, articles de reflexió i cultura, un blog un espai de conversa, un avançament cap de setmana...

Una web pensada per a famílies amb infants de 0 a 12 anys.

Anònim ha dit...

Jo coneixia la revista, que és gratuïta i l'agafo a la biblioteca, que està superbé perquè veus tot el que fan a barcelona per nanos molt ordenadet, però la web veig que és molt més potent encara....i a més veig que tenen descomptes per alguns espectacles!

Anònim ha dit...

A http://www.barcelonens.com també podeu trobar propostes per fer activitats amb els nens, però només per Barcelona!!!

Petit Explorador ha dit...

Voleu una suggerència pels dies de pluja?

Us presentem una e-gimcana,

http://www.petitexplorador.com/file/3239/segona-gimcana-petit-explorador

per poder gaudir amb els vostres fills amb preguntes ingenioses i per que no divertides.

Endavant! és tot un repte :)

Unknown ha dit...

He trobat una web que es diu DEMASORTIM on també es pot trobar molta informació de que fer amb els nens els cap setmana, també te cercador d'espectacles i moltes sugerències de rutes de senderisme.
http://demasortim.com/