25 de gen. 2008

Any nou: noves apostes i temes pendents

Tot i que una de les apostes més grans dels delegats de P3, P4 i P5 ja s’ha convertit en una realitat molt propera (ja tenim “gronxadors”!), no descansem.

A la reunió celebrada avui, s’ha acordat orientar les energies en

- trobar una manera de que la Junta de L’AMPA doni el seu vist i plau per presentar aquest bloc als pares i mares d’infantil el més ràpid possible, sense haver d’esperar la posada en marxa de la web de l’AMPA. En aquest sentit hi ha previst una reunió amb la presidenta de l’AMPA la setmana vinent.

- preparar un llistat de possibles ajuts als quals pot optar l’AMPA per finançar parcialment l’acollida matinal dels nens i nenes, el transport de les sortides escolars, etc.

- impulsar l’apropament entre els pares mitjançant:
1. sortides de cap de setmana : com a primera sortida es proposa viure una aventura al voltant del Port de Tarragona.
2. l'Escola de Pares: volem tornar a intentar que a La Salle de Tarragona els pares vulguin participar en una activitat continuada per a la seva formació en aquells temes (Psicològics, Pedagògics, Socials i de l'Entorn) que influeixen en l'educació dels fills i filles, a partir d'un mètode dinàmic i participatiu en el qual s'afavoreix la convivència i el coneixement entre els participants i la dels participants amb l'escola dels seus fills.
3. activitats culturals – pedagògiques: la primera proposta és intentar portar una conferència – performance que va rebre la Menció especial de les Arts Escèniques del Premi Ciutat de Barcelona 2002 a Tarragona per apropar als pares i alumnes a la dansa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Durant la reunió de seguiment amb els tutors al febrer va sortir el comentari sobre la importancia de la lectura de llibres a totes les edats i en concret pels més petits.

Se ens ha acudit que una manera de potenciar-ho seria crear una petita biblioteca pels nens d’infantil a l’escola.

Ho podrieu proposar? Gràcies