29 de gen. 2008

Links: contes, jocs, activitats, cançons, vídeos…

Des del pati dels petits volem compartir alguns portals interessants amb vosaltres. Es tracte de material educatiu i a la vegada lúdic avalat per institucions publiques o privades reconegudes. Trobareu els links a la columna esquerra del bloc.

Agenda d’activitats
L’agenda d’activitats de l’Ajuntament de Tarragona, és una eina molt interessant per trobar dia a dia i mes a mes les activitats dirigides als nens i nenes.

Anglés
Red, yellow and blue, és un joc en anglès per explorar i aprendre els colors amb els més petits.

Cançons
Si voleu aprendre a cantar amb els vostres barrufets, visiteu el portal de cançons per nens, on no només trobareu la lletra de les cançons, sinó que també trobareu la melodia!

Contes
Hem intentat fer un recull de contes en català, contes d’arreu del món i contes interactius.

Jocs interactius
També trobareu les aventures de Wumpa (En el seu món de glaç hi pots aprendre de valent!) o el portal Vols jugar amb jocs de diferents àrees per treballar amb els nens i les nenes de segon cicle d'educació infantil. Si voleu treballar el vocabulari de la casa, visiteu La casa en joc, una composició d'escenaris de la casa per treballar diferents vocabularis: la cuina, la sala d'estar, la cambra de bany, l'habitació i el jardí.

Vídeos
El Departament d’educació, junt amb TV3 ens proposen un portal de ràdio i tv educatives per Internet. L'Edu3 us proposa més de 2200 audiovisuals d'àmbits de coneixement agrupats per àrees.

Portals educatius
Us recomanem el portal educatiu del Departament d’Educació de la Generalitat on podeu trobar jocs, contes, vídeos. Hi ha un apartat específic per educació infantil. Finalment, teniu a l’abast contes animats, jocs per edats, exercicis relacionats amb el que els nens i nens aprenen a l’escola i eines de consulta com ara diccionaris a la intranet de La Salle de Tarragona. És un espai que des del pati dels petits creiem que heu d’aprofitar i descobrir amb els vostres fills i filles.

Us volem animar a enviar-nos els links que voleu compartir amb els pares i mares d’infantil. Sempre que la procedència sigui oficial i que el link pugui beneficiar a la majoria, els tindrem en compte per publicar-los.