3 de des. 2007

Espectacles pels petits

Ara que arriba el Nadal i que tenim la oportunitat de passar més temps
amb els nostres fills i filles, us volem donar idees per passar una estona divertida en família:

El 16 de desembre de 2007 a les 11.00 i 12.00 la companyia TOT CIRC presenta el seu espectacle “Tastacirc” a l’auditori de Caixa Tarragona. Dos venedors ambulants, acostumats a voltar el món i tractar amb gent diversa, recullen històries amb les quals omplen les seves maletes. Els objectes més quotidians i la seva imaginació serviran per reviure aquests viatges.
Les persones interessades s'han d'adreçar a l'auditori Caixa Tarragona per comprar els tiquets abans del dia 16 de desembre.

Lloc: Auditori Caixa Tarragona
Adreça: Pere Martell, Tarragona
Preu: 1,5 euros

Del 22 de desembre 2007 al 5 de gener 2008 (de dimarts a diumenges) a les 13:00 COSMOCAIXA DE BARCELONA presenta com activitat nadalenca "boles, bales i esferes infantils”. En aquest espectacle científic per als més menuts, ENKY ens transportarà al seu món de formes. Ell viu en un país ben especial, la seva casa és una bombolla i el seu millor amic és un arbre meravellós. Acompanyats per la música que surt de la flauta de l'ENKY, els dos amics són capaços de trobar hipopòtams als núvols o espinacs en la forma de les roques. Amb l'ajuda de La Veu que tot ho sap i passejant per la seva terra ens descobriran les diferents formes que tenen els objectes allà on ells viuen: rodones com les pilotes, punxegudes com les pues d'un eriçó o en forma d'espiral com les closques dels cargols.

Les entrades es poden adquirir mitjançant el servicaixa o bé estar-hi a primera hora (10.00 hores) hi adquirir allà mateix les entrades.

Lloc: CosmoCaixa Barcelona
Adreça: C/ Teodor Roviralta, 47-51, BARCELONA
Preu: 2 euros

1 comentari:

Anònim ha dit...

Avui em anat a veure TOT CIRC, i la veritat esta molt be, la cosa es que han aguantat tota l´estona que dura l´espectacle!!!

Es molt participatiu, suposo que d´aqui unes setmanes hi tornarem.

Ah, els nens pagan a partir dels 3 anys.