17 de des. 2007

Activitats nadalenques: pessebres, reis mags i parc infantil

Si voleu compartir amb els vostres barrufets l’atmosfera nadalenca Tarragona ofereix a partir d’aquest cap de setmana un ventall d’activitats interessants.

Divendres, 21/12/07
19 h. Plaça del Rei, a la Part Alta. Inauguració del pessebre monumental la Brigada Municipal. Els petits els hi encantarà, perquè hi hauran animals. Podrà visitar-se fins al Dia de Reis.

Dilluns, 24/12/07
12.30 h. Recinte firal del Palau de Congressos. Inauguració del Parc Infantil de Nadal 2007/2008. Fins al 4 de gener. Venda d'entrades i abonaments del 18 al 22 de desembre a les taquilles del Teatre Metropol i des del dia de l’obertura a les taquilles del Parc.

Dilluns, 31/12/07
12 h, pla de la Seu, des de l'interior de la Casa Balcells. Aparició de l'Home dels Nassos. Itinerari: Pla de la Seu, Pare Iglesias Merceria, Cols, Major, La Nau, Peixateria, Cos del Bou, plaça de la Font, Rambla Vella, Sant Agustí, Rambla Nova fins al monument als herois de la guerra del Francès, recorregut per l'altre lateral fins al carrer de la Unió, Apodaca, Barcelona i plaça de l'Estació.

Dimecres, 2/01/08
De 18.30 a 20.30 h, al pati del rei Jaume I, a l'Ajuntament. Arribada del Patge dels Reis Mags. Recollida de cartes.

Dissabte, 5/01/08
A les 18 h, arribada per via marítima a la ciutat de Ses Majestats els Reis Mags -Melcior, Gaspar i Baltasar- des de terres d'Orient. Desembarcament dels Mags a l'escala reial del Moll de Costa. Trasllat fins al punt d'inici de la Cavalcada, a la plaça dels Infants i carrer Reial.
A les 19 h, inici de la Cavalcada dels Reis Mags. Itinerari: Reial, Carros, Apodaca, Mitja Lluna, Unió, Rambla Nova (dos tombs); carrer Sant Agustí, Portalet i plaça de la Font.

Podeu trobar tot el calendari d'activitats nadalenques a Tarragona aquí. Per activitats a Barcelona, mireu la guia Nadal als Museus.