28 de nov. 2007

com participar

Participar és molt fàcil!
Podeu fer les vostres aportacions només amb un click al link “comentaris” (a sota de cada missatge). Automàticament s’obrirà una finestra on podeu afegir els vostres suggeriments, comentaris, queixes, propostes de millora, etc. Per tal d’ identificar-vos com a pares o mares d’una determinada classe, us recomanem triar la opció “nom/URL” a l’hora de signar el comentari.

Animeu-vos a expressar la vostra opinió!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Això és una prova.

Encara que voldria felicitar a la Barbara per la iniciativa.

paquitazs ha dit...

ENHORABUENA POR FIN TENEMOS UN MEDIO DE COMUNICACION LOS PADRES DE INFANTIL ESTO HAY QUE CELEBRARLO CON CAVA NO FALTARIA MAS.

ES NECESARIO QUE VEAMOS TODOS LOS DELEGADOS DE INFANTIL CATALOGOS DE COLUMPIOS PARA PEDIR PRESUPUESTOS Y ASI ANTES DEL CIERRE CONTABLE DEL AÑO (31/12/2007) TENER ESE DINERO DEL AMPA DISPONIBLE PARA LOS COLUMPIOS DE NUESTROS HIJOS.

FELICIDADES BARBARA

Anònim ha dit...

Me parece estupendo, que por fín muchos de los comentarios que hacemos en el patio del colegio,queden reflejados en este bloc.
Felicidades Bárbara.

Anònim ha dit...

A mi tb me parece bien, intentare participar en lo que pueda, es que tengo dos pekeñajos y solo he cumplido mi primer año de mama, voy un poco de cul y mi marido va a turnos.
Enhorabuena.

el pati dels petits ha dit...

Benvinguda Yola! No et preocupis pel tema de l’ajuda, només el fet de participar en aquest bloc, ja ens està ajudant moltísim! Bona sort amb els nens.

Anònim ha dit...

Aviso que qualsevol pare,mare o familiar que arribi a les 8.45 hores pagant l'horari matinal de 8.30 hores a 9.00 hores no li obriran la porta. Ja que hi havia varies possibilitats d'acollida matinal i un bon dia la direcció sense consultar-lo amb els pares que havien signat l'acolliment matinal de 8.30 h a 9.00 h decideix que les portes es tancaràn a les 8.45 hores és a dir que si no arriben a les 8.44 hores a les 8.45 hores la porta ja no s'obre.
A més després de parlar amb el Director sobre com anava el famós trenet de fusta em va dir que encara estava demanant pressupostos i que a veure que em pensava jo que els calers no es treien de les pedres, quan resulta que a educació infantil hi ha 150 nens que cada mes paguen els 8.30 euros que multiplicat per 9 mesos escolars crec que els nens no han d'estar com ara jugant en un pati que incompleix l'espai per a la totalitat d'alumnes d'educació infantil.
A banda us volia comentar que el cole té per defecte passar en un rebut l'assegurança escolar i que sapigueu que no es obligatòria que la paguin. És a dir si els vostres fills ténen una assegurança privada li presenteu una fotocòpia de la targeta sanitària a la secretaria i feu que us retornin els calers.

Paquita (Exdelegada de P4B des del dia 15/3/2008)
14 / març / 2008 15:05

el pati dels petits ha dit...

En una reunió mantinguda avui entre el Sr. J.M. Prats i el vocal d’infantil, el director de La Salle, ha confirmat que l’escola té previst instal•lar el trenet de fusta entre abril i maig d’aquest any. Queden com a molt 2 mesos més i els nens podran gaudir de l’equipament abans de final de curs!
14 / març / 2008 21:38

Silvia ha dit...

Buf, feia temps que no entrava en aquesta pàgina i pel que sembla, també fa temps que no ho fan altres pares, o, almenys, no s'escriuen comentaris.
Però voldria aprofitar aquest espai per fer una suggerència als pares i mares d'infantil. Tots agraïm molt que convidin a esmorzar als nostres fills quan se celebra l'aniversari d'un company de classe, però crec que agrairíem molt més que ens avisessin amb antelació per no dur-los esmorzar, doncs quan veiem les motxilles a la tarda,ens adonem que encara el tenen i, després de tot el dia, ja està per llençar a la brossa.
Crec que no és molt demanar que cada pare/mare redacti una nota avisant als altres pares de la celebració de l'aniversari del seu fill; bé mitjançant una nota a la porta de la classe corresponent, o bé repartint una per cada nen... Que cadascú utilitzi el mitjà més còmode per ell, però que arribi el missatge als altres pares. Així evitem llençar els aliments i alhora demostrem que tenim en compte als altres (o això em sembla a mi).
Res més, donar les gràcies als qui llegeixin aquestes lletres i felicitar a la Bárbara per tirar endavant una pàgina fabulosa!

Anònim ha dit...

Buenas tardes a todos. Somos unos papas con un peque que empezará la escuela P3 el curso 2009-2010, y en junio si dios quiere se ampliará la familia con otro peque. Vivimos en la misma Avda. Paisos Catalans y por conocimiento del colegio y por cercanía, estamos deseando que al peque lo acojan en vuestro colegio. Estamos, por lo menos yo, muy nerviosos porque no sambemos si será así, yo espero que sí. Mi hermano de 21 años ha ido toda su vida escolar a La Salle y desde luego la familia quedamos muy contentos. Nada más por el momento, estoy encantada de haber encontrado este blog y si todo sale como queremos, espero introducir muchos más comentarios e ideas. Saludos a todos y enhorabuena por la web.
Arancha

el pati dels petits ha dit...

Hola Arancha,

Gracias por tu comentario. Te informo que el día de las puertas abiertas de la salle será el próximo 15 de marzo. A parte de tener la oportunidad de visitar la escuela, si quieres podrá hablar con algunos padres de infantil.

También te informo que hace pocas semanas la AMPA de la Salle ha puesto en marcha un blog para mantener a los padres informados de sus actividades. (http://www.ampalasalletarragona.org/).

En cuanto a la matricula, te informo que si vives en los Països Catalans por debajo de la rotonda del Suma, no deberías de tener muchos problemas para entrar, ya que por zona te tocan 30 puntos (el máximo son 40 puntos si tienes hermanos en la escuela). Ahora que hay 3 líneas de P3, la posibilidad es muy alta (el año pasado entraron personas con solo 10 puntos).

Hasta pronto.

Anònim ha dit...

Hola de nuevo, gracias por la información. No obstante tenia entendido que la jornada de puertas abiertas era el dia 14 de 10 a 12h. Un saludo a todos.
Arancha

Anònim ha dit...

Mi hijo vino un día de clase y me dijo:
Sabes mama, que tengo dos mamas? y yo le pregunte que quienes eramos.
Pues tú mama y la mama de Jesús.

esther ha dit...

HOLA SOY ESTHER, LA MAMA DE UNA NIÑA QUE HA EMPEZADO P3C ESTE AÑO. ESTAMOS MUY CONTENTOS POR COMO HA IDO EL INICIO DE CURSO YA QUE ELLA VA MUY CONTENTA. ME GUSTA MUCHO LA IDEA DE PODER COMENTAR LO QUE CADA UNO CREA CONVENIENTE EN ESTE BLOG. GRACIAS Y ENHORABUENA BARBARA.