1 d’oct. 2008

Sabies que pots portar una nota per avisar que el teu fill celebrarà el seu aniversari amb coca a l’escola?

Us recordem que podeu portar una nota per posar a les motxilles dels companys de classe per informar que el vostre fill o la vostra filla portarà coca per celebrar l’ aniversari a l’escola. Així els pares estan avisats que no han de preparar esmorzar pel dia següent. A banda, estem convençuts de que al nen o la nena li farà molta il·lusió que els companys, que ja s’han assabentat de l’aniversari, els felicitin només arribar a l’escola.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Buf, feia temps que no entrava en aquesta pàgina i pel que sembla, també fa temps que no ho fan altres pares, o, almenys, no s'escriuen comentaris.
Però voldria aprofitar aquest espai per fer una suggerència als pares i mares d'infantil. Tots agraïm molt que convidin a esmorzar als nostres fills quan se celebra l'aniversari d'un company de classe, però crec que agrairíem molt més que ens avisessin amb antelació per no dur-los esmorzar, doncs quan veiem les motxilles a la tarda,ens adonem que encara el tenen i, després de tot el dia, ja està per llençar a la brossa.
Crec que no és molt demanar que cada pare/mare redacti una nota avisant als altres pares de la celebració de l'aniversari del seu fill; bé mitjançant una nota a la porta de la classe corresponent, o bé repartint una per cada nen... Que cadascú utilitzi el mitjà més còmode per ell, però que arribi el missatge als altres pares. Així evitem llençar els aliments i alhora demostrem que tenim en compte als altres (o això em sembla a mi).
Res més, donar les gràcies als qui llegeixin aquestes lletres i felicitar a la Bárbara per tirar endavant una pàgina fabulosa!

1 / octubre / 2008 23:19