18 de set. 2008

AMPA i piscina: iniciem el curs amb canvis

Pels que no heu pogut venir a la reunió del passat dia 16 de setembre amb el director i les mestres, us fem un breu resum dels temes més importants:

Tanca la piscina
Aquest serà el primer any que La Salle Tarragona no oferirà cap activitat de piscina (ni extra escolar, ni dins de les hores docents). En principi la idea havia estat mantenir obert l’edifici fins que estigués enllestit el polisportiu, però la construcció d’aquest nou edifici no s’ha iniciat per l’endarreriment de l’aprovació del POUM. Aquest retard en les obres del nou polisportiu ha conduït, segons va explicar el director, a que La Salle s’hagi vist obligada a tancar la piscina, degut a que les instal·lacions ja no s’adeqüen a les noves normes de seguretat i les actuals condicions sanitàries exigides per Sanitat i l’Ajuntament.

La opció de la piscina pública s’ha descartat durant l’horari escolar, ja que s’invertiria massa temps en desplaçaments, en detriment de les hores de formació dels nens.

Nou parvulari
A hores d’ara ja s’ha buidat el pavelló Sant Jordi que hauria d’albergar el nou parvulari. Tot i que és un pas endavant per l’inici de les obres, no s’ha parlat de la data prevista per la obertura del edifici destinat a educació infantil. Per tant, haurem de tenir una mica més de paciència.



Es convoca una nova junta de l’AMPA

La junta actual de l’AMPA ha dimitit i per tant es convoca una nova junta. De moment ja està formada pels vocals de cada cicle. Els vocals han estat elegits pels delegats de classe dels cicles. A infantil estem representats per un pare de P3 i un de P4.
Per tant, ja us avancem que l’assemblea general de l’AMPA d’aquest curs serà molt important. Us animem a assistir-hi. De seguida que ens confirmin la data, us informarem.


Crida a la puntualitat dels pares
Tot i que els horaris de l’escola són de 9:00 a 13:00 i de 15:00 a 17:00, a educació infantil la recollida comença 10 minuts abans (12:50 i a les 16:50), d’aquesta manera els pares i mares que tinguin nens més grans poden arribar a temps per la sortida dels grans.

En quant a l’horari d’entrada se’ns demana molta puntualitat, ja que a primera hora, quan els nens estan més descansats, es treballa amb l’Ulisses. Es tracta d’un programa d’estimulació que requereix la màxima atenció, i per tant els que arribin tard s’hauran d’esperar fins que aquesta activitat acabi per entrar a classe.

Nota sobre les activitats extra escolars
Aquest any, l’escola ofereix les següents activitats per educació infantil:
Dimarts i dijous: ioga infantil
Dilluns, dimecres i divendres: activitats de contes, treballs manuals, etc.
En resposta a algunes queixes per part dels pares sobre el preu elevat de les activitats extra escolars, la direcció va informar que han fet una comparació amb altres escoles concertades de la ciutat, i La Salle Tarragona no és de les més cares. L’escola ha informat que el preu s’ajusta a les despeses generades.

A banda, les associacions de Bàsquet, Futbol i Taekwondo també ofereixen activitats extra escolars a partir de P4 a un preu més reduït.

Com veieu, el pati dels petits torna a estar amb vosaltres per mantenir-vos informats del que està passant a l’escola.

Benvinguts al curs 2008-2009!