17 d’abr. 2008

La nostra primera sortida en família: El museu del port de Tarragona

El diumenge 27 d’abril organitzem una sortida en família al Port de Tarragona amb el propòsit de que els pares d’infantil ens coneguem una mica més.

Us convidem a viure una aventura al Museu del Port on junts amb els nostres fills i filles descobrirem tot allò relacionat amb els vaixells. També hi haurà lloc per les llegendes i els contes mariners, així com l’activitat dels pirates a la recerca del desitjat tresor. Finalment, acabarem l’aventura amb un recorregut amb barca on, de ben segur, reconeixerem moltes de les coses que hem après durant la visita.

Data: diumenge 27 d’abril 2008
Punt de Trobada: entrada del Museu del port de Tarragona (Refugi 2, Moll de Costa, s/n)
Hora de trobada: 10:45
Durada de l’activitat: 11:00-13:45
Preu: 3,5 € per nen (pares gratuït)
El pagament el farem el mateix dia al museu.

I, si us ve de gust, podem anar tots junts a fer una paella al Meson del Mar desprès de la volta en barca.

Per confirmar la vostra participació, si us plau envieu-nos un e-mail o torneu la circular rebuda a les mestres abans del 23 d'abril. Si us plau apunteu a la circular si voleu venir a dinar.

Activitats durant la visita al Port:
1. El conte: el protagonistes, un nen i una nena, ens portan a visitar el museu.

2. Espai de tallers: a l'espai de tallers, experimentarem en una sèrie de racons creats per tal que, d'una forma lúdica, aprofundim tot allò que hem observat al Museu.

- el racó de la construcció: un joc sobre la moqueta del port on els nens reproduiran els vaixells, les mercaderies, les instal·lacions... per tal que els nens i nenes construeixin un port “de bo de veres...";

- el racó d'experimentació aquàtica: una simulació dels sistemes de pesca que permetran als nens i nenes jugar a pescar "com ho fan els llops de mar" ;

- el racó del codi d banderes: es treballa el vocabulari bàsic amb un joc de codis de banderes

- el racó de "saber-ne la tira" on, utilitzant unes cordes, relacionarem els conceptes que hem anat treballant i les realitats observades.

3. recorregut amb barca on ens deixarem impressionar per la magnitud del Port.


Us esperem per hissar junts les banderes i arribar a bon port!



1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona Bàrbara i Magí !
La sortida del diumenge al Museu del Port de Tarragona a anta molt bé.

Com a mare de P4B (fill Bruno Agorreta) m'agradaria veure si es pot estudiar la possibilitat de abans de finalitzar el curs fer una sortida per exemple a l'AQUOPOLIS de La Pineda i passar tot el dinar i dinar allà dintre per acomiadar-se els nens.
Pensem que si s'apunta tanta gent com la sortida del 27/4/08 ens faràn un preu especial i allà no tindren cap problema per a dinar els paresamb els nostre fills.
PAQUITA Z. (P4B)